Τέλος στους κομπογιαννίτες;

Πραγματικότητα είναι πλέον η άδεια άσκησης επαγγέλματος του διαιτολόγου-διατροφολόγου. Ευελπιστούμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπει ένα τέλος στην παραπλανητική δράση ορισμένων που παριστάνουν τους ειδικούς της διατροφής και συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Θυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση της άδειας είναι η κατοχή πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Διαιτολογία-Διατροφή. Πιστοποιητικά παρακολούθησης σεμιναρίων δεν έχουν τη θέση πτυχίων. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας.




Δελτίο τύπου Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων 
2/10/2014



Το αδύνατο είναι πλέον πραγματικότητα.


Το ΔΣ της ΕΔΔΕ ανακοινώνει στους πτυχιούχους Διαιτολόγους Διατροφολόγους, την δημοσίευση του ΠΔ 133/2014 που αφορά τις προυποθέσεις απόκτησης άδειας άσκησης επαγγέλματος Διαιτολόγου Διατροφολόγου.



Σύμφωνα με αυτό, ορίζονται οι διαδικασίες και οι προυποθέσεις απόκτησης της άδειας άσκησης επαγγέλματος.

Μετά από ένα μακρύ και δύσκολο αγώνα, αισθανόμαστε δικαιωμένοι που οι προσπάθειές μας για μία ενιαία άδεια άσκησης επαγγέλματος δικαιώνονται.

Η ΕΔΔΕ αποτέλεσε το μοναδικό φορέα που αγωνίστηκε και πάλεψε ουσιαστικά, για το ζήτημα της άδειας άσκησης επαγγέλματος. Αποτελεί όμως και τον μοναδικό και ουσιαστικό εγγυητή και διεκδικητή των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διαιτολόγων Διατροφολόγων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δηλώνουμε ότι η ΕΔΔΕ θα παραμείνει αταλάντευτα προσανατολισμένη στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης και προάσπισης των δικαιωμάτων των πτυχιούχων Διαιτολόγων Διατροφολόγων. Σε αυτή τη προσπάθεια μας, καλούμε το σύνολο των Διαιτολόγων Διατροφολόγων να συστρατευτεί μαζί μας.


Ο αγώνας μας συνεχίζεται! Επόμενος στόχος το ΝΠΔΔ.


Μπορείτε να κατεβάσετε το ΠΔ εδώ







λέξεις κλειδιά: διαιτολόγος, διατροφολόγος, διαιτολογος, διατροφολογος, αδεια ασκησης επαγγελματος, ΕΔΔΕ, herbalife 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζέα

Προϊόντα-απάτη: πως τα να ξεχωρίσεις

Ακμή και διατροφή